Det ringde på dörren…

Bild: Simplicity

I veckan ringde det på dörren och där stod en bloggbesökare med vackraste höstbuketten i handen. Va?! Blir man inte varm och fylld med glädje i hela kroppen! Hon ville ge mig blommorna för att jag inspirerar och ständigt delar med mig av mina kunskaper på min blogg och mitt bemötande på mejl. Så fantastiskt gulligt! Får mig att tänka på Ebba von Sydow Klebergs inlägg om Feedback som var mycket bra skrivet. Har ni inte läst det, så läs det här.

Så av den värme och glädje jag fick i veckan, delar jag den vidare till er alla som är så fina! Jag är lycklig lottad som sällan är utsatt för elaka kommentarer och trista personliga påhopp. Det är ni som får mig att fortsätta, trots att det här bloggandet tar en hel del tid dagligen så ger det mig så mycket när jag får feedback från er! Att känna att jag kan inspirera er till ett trivsammare hem och leverne genom att dela med mig av min kunskap är en fantastisk känsla!Nu ska Charlie och jag äta frukost här, sedan blir det lekparken!

Det är ju vår mamma-son-dag idag! Mys! Hörde att solen ska lysa och det ska bli upp mot 16 grader här nere i Skåne i helgen. Det tackar man för!

Önskar er en fin helg och tack en gång för att ni finns!

Kram Jannice

PS. Kudde och urna från Inreda Utreda. Snäckor köpta här nere i hamnen på loppis. DS.