Mitt jobb som weddingplanner!

Kollage Simplicity med bilder från Martha Stewart

Kommer ni ihåg att jag jobbade med ett bröllopsprojekt för en månad sedan. Idag tänkte jag visa er resultatet av detta jobb! Det var hur roligt som helst och brudparet och gästerna var helnöjda! Ni vet väl om att jag också jobbar med styling och anordning av fester, bröllop, dop och födelsedagar?! Från moodboard, till dukning, styling m.m. Kontakta mig för en offert.

Som ni vet utgår jag alltid från en moodboard och en idébild och till det här bröllopet var det ovanstående bild jag presenterade för brudparet. Färgerna gick i aprikos, grått och vitt! Perfekt i slutet av sensommaren (september). Här ser ni en tjuvkik på hur resultatet blev…

Bilder: Simplicity

…..resterande bilder kan ni se på Design Day by Day! Har valt och lägga det där då jag använde mig av en hel del prylar från Iittala, så det känns nära till hands med länkningar till varje produkt! Så välkommen att titta in om du är nyfiken och vill inspireras till fest och dukning och få mina tips kring planering!

På tal om dukning Ikväll ska jag ha tjejkväll här hemma med mitt gamla jobbgäng. Bland annat kommer den här sköna damen hit och ska även sova över – som när man var liten 🙂 Det lär nog bli mycket skratt, gott vin och fin fin sushi! Smarrigt värre!

Önskar er en fin måndag!

Kram på er, Jannice