Barnrum & kärlek

Denna morgon vädrar jag täcken och kuddar i lillemans rum! Är sugen på att göra om lite här inne. Vi har ju beige tapet med vita prickar så det går ju enkelt att ta upp andra färger, men det får nog bli till nästa år, efter jul. Nytt, fräscht 2013 för lille Gosebubb.

Det är något visst med att vädra lakan med utsikt över den pittoreska gatan nedanför. Kullerstenen här i byn gör att jag får lite sommarhusfeeling och det värmer mitt hjärta.

Värmer mitt hjärta gör också den här sängen och vetskapen vem man bäddar för varje morgon. Tänk att man kan älska någon så mycket och att livet kan innehålla så mycket kärlek! Tacksam <3. Det söta lakanet med rådjur på är från by Nords kollektion för barn som jag köpt hos

Inreda Utreda

.

Bilder: Simplicity

Även den här lilla ekorren förgyller nu lilles säng också den från by Nord. Tycker deras saker är gulliga men inte för ”bebisaktiga” och jag tycker det passar nu när han snart är 1,5 år. Nu börjar det bli en liten kille som kan prata, förstår vad man menar och som tycker, känner och uttrycker det. Just nu är verkligen den roligaste tiden… och just nu….och just…

Önskar er en fin tisdag! Idag ska jag föreläsa om ”Rensa i Röran” för Sparbanken Öresunds kunder i Höganäs! Ska bli superkul!

Kram på er, Jannice