Rensa i röran…

Igår föreläste jag i ämnet ”Rensa i Röran”, en timmas inspiration för att motivera människor att ta tag i sin oordningen där hemma. Eller rättare sagt ta tag i sina liv. För mycket handlar om att våga släppa taget om saker och förstå att minnena inte sitter i prylar utan i vår själ och i vårt minne. Rensar vi, skapar vi plats till ny energi, och underlättar för vår hjärna och våra sinnen att lägga kraft på det väsentliga i livet. Grundläggande orsaken till oordning är att vi återskapar i det yttre det som finns i det inre. Rädsla, oro och stress har en tendens att blockera oss från att gå vidare i livet och ju mer laddade föremålen runt omkring oss är, desto värre.

Alla har vi några ställen där hemma som vi vet med oss borde röjas upp! Mitt tips är att sätta av max en timma för att inte tröttna och göra det övermäktig och för att behålla fokus! Då får man också ytterligare energi till att vidare ta tag i rensningen!

Själv tänkte jag ta tag i vår förvaring av gamla glödlampor och batterier som numera finns nere i källaren. Med de här snygga förvaringstuberna får de mer än gärna hänga i köket. Plus för att de är tillverkade av återvunnen papp!

Kram på er, Jannice