Före- och efterbilder från vårt kök

Bild: Simplicity

Nyfiken på före-och efter reportage på vårt kök? Idag bjuder jag på bilder från tiden då vi köpte huset och hur det ser ut idag. Vad vi gjort, varför och tips på hur man med enkla medel kan omvandla ett kök till nytt och fräscht. Inlägget på Designporten hittar ni HÄR. Önskar er en skön start på denna vecka! Ses lite senare! Kram Jannice

  1. Jenny skriver:

    Hej Jannice! Ville bara säga att stolarna passar fantastiskt fint till matbordet, de är jättefina!

    Som så många andra har skrivit, tycker jag att din blogg är oerhört inspirerande, jag får många värdefulla tips av din kunskap.

    Tack för trevliga lässtunder!
    Kram Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..