Barnrum med julfeeling!

Välkomna in till min son Charlies rum. Här har mamma ”julat” till det en aning och färgerna som annars går i blått, beige och lite turkost har nu fått samsas med lite rött.

En liten minijulgran med belysning är perfekta nattlampan och sätter julstämning på en gång. Granen är i plast från Ikea och ett mycket bra alternativ till de äkta. Hur fin som helst om jag ska vara ärlig! Tumme upp!

Den inbyggda hyllan är perfekt till böcker, små prydnadssaker och just nu även den söta lilla kaninlampan som jag tycker är urgullig och passar så bra i ett barnrum.

Bild på mamma och pappa i en tygram från Rice. Den underbara ljusslingan hittade jag hos Can Can interiör och flaggspelet i en butik som heter Knoll och Tott här i stan.

Bilder: Simplicity

Vet ni vad? Den underbara herren i kilt hittade jag gömd i vår källare för några veckor sedan. Den har legat där sedan de förra ägarnas tid (vi har ju bott här i 2 år nu) . Jag dammade av den och såg till min förvåning att det var inristat Prins Charlie nere vid fötterna… Är inte det lite coolt, då vi inte hade en aning vem som låg i magen, eller vad denne skulle heta när han/hon kom ut. Och så fanns den hela tiden här nere i vår källare. Jag putsade upp den och så klart får den naturligtvis förgylla lillemans rum. Extra passande var det ju till jul *skratt*.

Nu önskar jag er en fin start på veckan! Här ska jag ha frukostmöte med PR ansvarig på Iittala. Nästkommande år ska diskuteras med lanseringar, produktnyheter och annat skoj!

Kram på er, Jannice