Jag börjar blogga på Sköna Hem!

Bild: Simplicity via Instagram

Nu är allt klart och nu får jag äntligen berätta för er!! Jihooo! Jag ska bli Sköna Hems inredningsbloggare och ni kan tro jag är glad. Det är en ära för mig att få flytta över min blogg till Sveriges största och mest lästa inredningsmagasin och dessutom min favorittidning! Bloggen kommer fortsätta som den alltid gjort, med Feng Shui och inredning i balans som ledord. Med inredningstips och matnyttig information om hur man skapar ett harmoniskt hem oavsett stil. Men jag lovar också att den kommer bli ännu ett snäpp vassare då detta nu blir min huvudsyssla. Före och efterbilder, videobloggning och tips 7 dagar i veckan är vad jag kommer bjuda er alla på, så jag hoppas verkligen ni hänger med! 1 februari sker flytten och jag lovar att jag kommer påminna er några gånger innan dess.

Nästa vecka åker jag upp till Stockholm och Bonnier för att träffa chefredaktör Claes Blom och webbchefen mfl för att sätta upp riktlinjer. Kan man börja året bättre? Nej, jag tror inte det.Så med detta tillkännagivande vill jag också passa på att tacka alla er läsare som bidragit till detta.

Det är p.g.a. er, min höga läsarfrekvens, era ständigt fina positiva kommentarer och ert flitiga besökande till min blogg som gjort det här möjligt. Och det enda sätt att betala det tillbaka till er är genom att göra Simplicity ännu bättre och ännu mer inspirerande, och det lovar jag er!

Varmaste och gladaste kramarna till er alla! Jannice