Att förvara leksaker

Bild: Simplicity

Måndag och ny vecka! Och vilken vecka sen!! Stockholm, möte med Sköna Hem, Formex, träffa bloggkollegor, bo hos underbara barndomsvännen, gosa med gudsonen, tjejkväll…! Ja en vecka jag verkligen ser fram emot!

Ni är många som ställer frågor om var jag förvarar Charlies leksaker och idag tänkte jag visa vår lösning som jag tycker fungerar kanon här hemma. Och svaret – Ikeas byrå Malm. Byrån ni ser till höger har 6 lådor där alla har olika funktion. En till pussel, en till lego, en till klossar osv. Enkelt för lille att plocka undan innan läggdags och enkelt att förstå att alla leksaker bor någonstans. Vi gör det till en lek och det fungerar hur bra som helst. (OBS, var noga med att fästa den i väggen om det är tunga saker i så att den inte välter, finns speciella band.)

På tal om lilleman, igår var vi och köpte en potta. När vi kom hem satte han sig, som det varit den mest självklara sak i världen och kissade. Så var det med det. Hihi! Hur söt är den inte då med ryggstöd och allt? Nä, nu ska vi ta och bege oss till BVC här och hälsokontroll, sen blir det också en vaccinationsspruta (naaaaw).

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kram Jannice