Ellos & Frida Trendenser

Vi börjar morgonen med dessa fantastiska bilder från Ellos stylade av ingen mindre än Frida Ramstedt, Trendenser. Vilken harmoni, vilka färger och vilken längtan efter att vårfixa till det här hemma man får!! Snyggt jobbat Frida!!!

Tänk på att denna färgskala gör sig bäst med ljust trä, som på bilden. Om du vill välja en pastell till ditt mörka trä där hemma tycker jag att smutsig rosa är vackrast.

Frossa i pasteller och lek med kulörer som går ton i ton (som på bilden), med det menas att de håller samma svärta och samma mängd vitt i sig och därför går att blanda hej vilt! Har du svårt att själv se dessa toner? Utgå från exempelvis kudden och jobba dig framåt. Någon som förresten tycker att kollektionen är ruskigt lik en annan stor aktör på marknaden med trianglar som sitt signum?

Här hemma har man haft magsjuka igen och det börjar bli en aning tjatigt!! Gah!! Är på fötterna igen efter helgen och idag måste jag börja jobba lite smått igen. Bloggen ska ju flyttas till Sköna hem om bara om 1,5 vecka!! Ni hänger väl med?!?

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.