Klassiskt kök vs öppet kök

Vi fortsätter väl på kök när jag ändå har ångan uppe. Kök, detta otroligt viktiga rum i våra hem. Köket är för mig en samlingsplats och det är därför jag mer och mer vill öppna upp mot vår matsal. Just nu pratar inte rummen med varandra på ett naturligt sätt.

Här till höger ser ni vår köksvägg, med kylskåp, frys, spis och skafferi. Det är alltså här jag skulle vilja öppna upp mot matsalsrummet, kaminen och vardagsrummet. Det hade gett mer ljus och ett helt annat flöde i vårt hus. Att få byta ut golvet är också en dröm jag har. Och drömma får man ju. Detta golvet har de förra ägarna valt och jag är ingen beige person direkt. Gillar mer det fräscha, kalla och mer mot det gråa. Det är därför jag har försökt att strama upp känslan med andra material och färger som tillhör metallelementet (grått, metaller, runda former och blanka ytor).

Det är alltså väggen borta till vänster som inte syns på bilden ovan som isf ska öppnas upp.Väggen där Carolina Gynnings tavla hänger nedan.

Men men… det är framtida projekt det. Så länge njuter vi av det vi har och tankarna om att en dag får göra vår dröm till verklighet.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin fin söndag! Här bär det iväg hemåt igen efter härliga dagar i Småland. Hoppas ni får en skön sista dag på denna helg och att ni njuter av att bara vara.

Kram Jannice