Hållbar inredning

Att inreda hållbart är som bekant något som ligger i tiden. För mig har det två definitioner. Dels att inreda på ett sätt som skapar harmoni och där inredningen är i balans oavsett stil. Då skapar den yttre miljön och den inre känslan tillsammans ett ökat välbefinnande. Resultatet – ett harmoniskt hem som man trivs i och där behovet av förnyelse är mindre, vilket gör att man köper mindre och sparar vår miljö – hållbart eller hur? Och så är det helt enkelt min affärsidé!

Hållbarhet, är också att se till de produkter man köper, att de är producerade på ett sjysst sätt mot vår miljö. En sida som jag gillar mycket är Eco and Stuff. Tycker det är roligt när jag hittar nätbutiker som på ett nytt modernt och inspirerande sätt visar ekologiska och hållbara produkter. Sidan är attraktiv till skillnad från många andra i denna genre. Det finns även en blogg som på ett informativt och inspirerande sätt (utan pekpinnar) lär oss mer om hur vi kan bli mer medvetna.Den här ugglan klickade jag hem för ett tag sedan.

Söt och en rolig accessoar i inredningen. Att dekorera ditt hem med det där lite oväntade, personliga och ibland lite fula, är det som gör skillnaden.

Nu blir det snart möte med Ann-Sofie med företaget Ann-Sofies Hud. Det vankas snart färg & stil kurs och vi har en hel del att planera innan dess!

Kram på er, Jannice