Feng Shui och nattduksbord

Bild: Ikea

Tänk på att ett nattduksbord som är lite högre kan rikta vassa kanter mot dig när du ligger i sängen. Omedvetet och medvetet kan detta ibland upplevas som störande. Ett sätt är att höja sängen något (eller korta benen på ditt nattduksbord) så att inte kanten ligger i linje med huvudet när du sover. Eller varför inte välja ett runt nattduksbord?

Det här nattduksbordet Hemnes från Ikea står här hemma ouppackat i svartbrunt. Jag tycker de är hur fina som helst, men får invänta sängen som snart kommer för att se hur de blir tillsammans.Vi har nu köpt en bredare säng och ett snedtak att ta hänsyn till.

Önskar er en fin start på denna onsdag! Här börjar jag dagen med ett besök på mitt nya kontor! Jihaaa! Jag har hittat kontorsplats och flyttar in redan på fredag. Känns super!

Kram på er, Jannice

OBS! Idag mina vänner, börjar tävlingarna på Designporten igen. Glöm inte att kika in och ta chansen att vinna fina priser från RIK-TIG by Stelton, Jellybean, Orrefors, Kosta Boda, Gense, Sagaform, Rosendahl, Eva Solo, Le Creuset mfl. Och på söndag blir det gästblogginlägg från min sida! Hoppas vi ses där!