Dova toner i vårt vardagsrum

Fredag och mammaledig dag. Här skrotar jag och Charlie runt i pyjamasen och eldar. Brrr… vilket ruggigt väder det är ute!! Bosse sitter och tittar ut och undrar väl vilket land han bor i? Februari är inte direkt min månad om vi säger så.

Här är en vy från vårt vardagsrum. Till vänster är vårt matsalsbord och borta vid fjärilstavlorna är vårt tv-rum.

Färgsättningen vi valt att använda oss av som bas är Nordsjö vit, svart som kontrast, men även lite brunt trä för att mjuka upp. Accentfärgerna på kuddar, textilier, fondvägg m.m. är en dov rosa, och min favorit en dammig, dämpad ton av ljusgrå petroleum.

Bilder: Simplicity

I eftermiddag bär det iväg till lillebror i Växjö. Lilla kusin Selma ska firas, så det blir båda barnkalas, och stor familjemiddag med nära och kära! Men först babysim!

Hoppas ni alla får en fin fredag och stort tack för denna första vecka på Sköna hem!! Oj vad det har varit många som besökt mig, skrivit fina lovord och hejarop och otroligt positiva kommentarer. Ni är bäst!

Bamsekram på er! Jannice

Inköpsställen: Bord, antikt. Vas med tulpaner, Blackballoon. Pall, Ilva. Lykta och kruka Apotekarns. Lampa Åhléns. Urna i fönster Tofsar & Ting. Korg med Charlies böcker, Ikea. Spegel, Style & Living. Matta, Bosse mattor i Hbg. Vedkorg, Korbo. Fjärilstavlor och rund kudde, Can Can interiör. Kudde, Madame Stoltz.