God hälsa och kärleksljus

Gårdagen tillbringades hemma. Vabandes liten gosebubb och idag är det maken som är hemma. Jag kan väl inte säga att vi direkt har haft något flyt med god hälsa det senaste halvåret, därför är dagens bild och plats extra viktig. Här hemma har vi nämligen en hälsoplats. Där försöker jag alltid att ha någon fin blomma, en bukett och ett tänt ljus. En plats som jag vårdar lite extra. För jag tror att vi omedvetet pysslar om oss själva när jag pysslar om den här platsen. Lite som mental träning hos tävlingsidrottare. Man ser sig själv pigg och frisk, eller lyckas med något i livet. Tankens kraft!

Bilder: Simplicity

Just nu står ett kärleksljus på vårt bord. Visst är det fint? Där står våra namn och det känns lite extra när jag tänder det om kvällarna. Dels ger det en härlig doft i rummet och dels påminner det mig om oss, vår hälsa och kärleken till min familj.

Har du någon plats där hemma som betyder lite extra?

Önskar er en fin tidsdag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Bord och bricka, antikt. Spegel, Style & Living. Kruka/Vas och kudde, Blackballoon. Korg, Ikea. Lampa, Åhléns. Fjärlistavlor, Can Can interiör. Randig matta, Olsson & Gehrtel. Matta, Bosses mattor. Tapet Ypsilon, Boråstapeter. Stol, Bolagret. Gjutjärnskruka, auktion. Kärleksljus, Wellnessroom.