Vårt vardagsrum fortfarande i dovt lila

Igår var lokaltidningen här på besök. Intervju om mitt bloggande och företag. Kul!! Det kommer antingen nästa onsdag eller onsdagen där på. Lägger ut en länk när jag fått den. Passade på att ta en drös med bilder här hemma när det var mitt på dagen och bra ljus. Idag bjuder jag på några av dem. Här fångade jag fotografen in action.

Har ju funderat på om jag skulle byta ut den lila accentfärgen här inne. Men jag tycker den är fin i den dova tonen och så länge jag inte hittar något bättre så låter jag det vara som det är. Jag har däremot förnyat kuddhavet med ytterligare en kudde, den här gången från eldelement. Visste du om att koskinn och djurhudar tillhör eldelementet? Den mörka kudden ger fin kontrast samtidigt som den värmer inredningen.

Bilder: Simplicity

Nya muggarna fick invigas. Gillar deras raka form och det vackra palmbladet. Får mig att längta bort till varmare breddgrader. Här kör vi VAB hela veckan. Vill inte lämna lille på dagis när han har varit så krasslig, då blir det väl ytterligare baciller som biter sig fast. Nej, tack. Redo igen på måndag!

Önskar er en fin fin torsdag kära bloggbesökare. Här ska det fixas lite i sovrummet när lille sover middag. Det blev långt ifrån klart i helgen.

Kram JanniceInköpsställen: Soffor och soffbord Ilva. Kudde i koskinn, Tofsar & Ting. Skåp, Ikea. Sidobord och muggar, Day Home. Kruka Style & Living. Lila skålar, Apotekarns trädgård. Lampfot, Villa Collection. Vas, Svenskt tenn. Lampskärm och lådor, Tine K från Can Can interiör. Ljusstake och lila kuddar, Blackballoon. Golvlampa, Inreda Utreda, som jag såg har 20 % på allt i butiken fram till och med 24 februari!