På en hylla i vårt kök

Efter en helg som inte blivit vad man tänkt sig (jag blev magsjuk för tredje gången på 2 månader, så det blev inget SPA, god mat och behandlingar här inte, snyft) bjuder jag er på några bilder ifrån vårt kök som i veckan ska få sig en omgång ”rensa i röran” på porslin, udda serier, burkar som blivit slitna och annat som bara tar plats och inte används.

Ja, jag kan väl inte säga att jag sliter på min Kitchen Aid, men jag är väldigt glad för den. Och vet ni varför?! Jo, för att jag vann den!! Japp!! Jag skrev ett kanonrim (om jag får säga det själv) när jag var gravid och surfade runt på Kungsörnens hemsida. När jag väl använder den är den ju suverän och jag önskar att jag blir lite bättre på det, för det är en härlig känsla när man bakat något själv.

Bilder: Simplicity

Kanske, när jag är färdig med utrensningen här i köket idag skulle jag baka en kaka? Ja vi får se! Jag får helt enkelt inse att jag är en bullmamma. Jag njuter av skönheten min Kitchen Aid ger till köket. OCH mina nya skålar som hamnat på hyllan då de används dagligen.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Skålar, Day Home. Bricka, Designtorget. Bokstäver, EM möbler. Burkar, Ikea. Glasburkar, Granit. Kanna Tine K, Blackballoon.Lykta, Indiska.