Andra sidan vardagsrummet

På andra sidan vardagsrummet står vår skänk, två stolar och lite annat smått och gott. Vår skänk i vardagsrummet borde få lite kärlek ser jag. Sliten, men kanske lite för sliten för min smak. Vi betsar den i mörkbrun ton och ser till att den får lite vaxad finish. Jag är himla glad för mina fågelburar som ger höjd och ett sirligt intryck till den tunga skänken.

Bilder: Simplicity

Skänken tillhör jordelementet, därför har jag försökt att lätta upp den med detaljer från vatten och metallelementet, mer om detta i min Feng Shui skola framöver. Här är jag inte klar ännu. Det ska komma till belysning och lite annat småfix, men så här ser det ut i nuläget.

Förresten!! Ni hänger väl med? Min Feng Shui skola börjar nu på söndag hade jag tänkt!!! Då kör vi från start med både nytt material och lite repetition!

Pjuh, idag har jag jobbat så ögonen blöder (nä då inte riktigt). Snart dags att hämta lilleman på dagis och ta en runda till Ikea. Ska inhandla lite ramar till något jag snart ska visa er här på bloggen!

Önskar er en fin tisdagskväll!

Kram Jannice

Inköpsställen: Soffor och soffbord samt tavlor, Ilva. Fågelburar och silverskålar, Tofsar & Ting. Snäcka, Day Home. Lila skål, Apotekarns trädgård. Matta och kudde, Tine K från Can Can interiör. Smala kuddar ”Bugs Day Home”, Blackballoon. Skänk, Inreda Utreda. Lådor, Ikea. Stolar från Holmbytorp.