Vårt sovrum och Bosse

Igår fixade jag med vårt sovrum. Har tagit lite tid, men jag har inte haft inspirationen och orken. Men igår kom den smygande, så jag satte igång när lilleman vilade. Idag bjuder jag på en liiiten liiten sneak peak. Inte klart ännu, som ni ser. Tomt i fönstret osv. Nya sängen från Carpe Diem är i alla fall på plats. Vi köpte en Continental och inte visste jag att man kunde sova så här gott!! Det här är så underbart att jag baxnar. Nya sängbord som jag fyndade på Ikeas rea, och våra lampor från allrummet fick hänga med en trappa upp istället.

Det kommer fler bilder så småningom. Så länge kan väl gobiten Bosse, som också är förtjust i den nya sängen och duntäcket, sprida lite harmoni här på bloggen med sin närvaro.

För er som är nya här på bloggen så är Bosse en Raggdoll. 5 år och vår egna lilla Feng Shui konsult här hemma. För jag säger som Ernst. Där en katt ligger, finns det inte så mycket mer för en inredare att göra.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin fin torsdag. Här på kontoret blir det lång dag med en hel del föreläsningar och blogginlägg att förbereda. På söndag gästbloggar jag nämligen på Designporten igen och jag tänkte det skulle få handla om trädgård, för nu är det dags att börja planera för er som vill ha det färdigt till sommaren. Ni kikar väl in?

Kram Jannice

Inköpsställen: Säng Carpe Diem, Sova. Grått överkast och blårandig kudde i korg, Ilva. Påslakan, Happy Beds. Blå kuddar, Tine K. Sängbord, sänglampor och matta Ikea. Korgar, Blackballoon. Bricka, Åhléns.