Att hänga konst

Bild: Martin Cederblad

Tänk på att när du ska hänga tavlor så gäller det att bestämma sig för en linje. Det finns många olika knep och sätt att använda sig av och jag hade tänkt att ge tre tips idag. Antingen bestämmer du dig för att utgå från en rak linje undertill, som på denna bild. Det är också snyggt att låta konsten fylla hela möbelns längd. Eller så kan du utgå från en rak mittenlinje som skär genom tavlornas mitt och flyter ut, uppåt och neråt. Det tredje alternativet är att låta linjen vara rak i ovankant, dock kan det lätt bli en tryckande känsla i rummet. Lite hämmande och ängsligt, som om man försöker kväva något. Ofta vill vi ju att energin ska få flöda och ge positiv känsla uppåt.

Men jag skulle vilja säga att detta beror på. För har du ett hus med väldigt högt till tak, kanske du vill kompensera detta genom att hänga tavlorna med rak överkant så att rummet inte känns för högt och kalt.

Mer om konst på väggarna och hur du kan hänga den, återkommer jag med titt som tätt här på bloggen.

Ett annat inredningstips!
Är inte denna förvaringsmöbel hur snygg som helst!? Du fixar den enkelt med köksskåp från det stora varuhuset och en måttbeställd marmorplatta. Voilá, så har du en exklusiv och elegant förvaring till vardagsrummet!

Önskar er en fin lördag! Här blir det sista kursen i färg och stil för 11 damer!

Kram på er,
Jannice

  1. I found your blog web site on google and examine a number of of the early posts. Proceed to preserve up the extremely good operate. I only additional up your RSS feed to my MSN Details Reader. Looking for forward to studying further from you in a while!? I’m usually to running a blog and i actually respect your content. The post has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and hold checking for brand new details.

  2. There are some interesting cut-off dates on this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There is some validity however I’ll take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

  3. hello!,I really like your writing very a lot! proportion we be in contact extra approximately your article on AOL? I require an expert on this space to resolve my problem. May be that is you! Taking a look ahead to see you.

  4. Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & help other users like its aided me. Good job.

  5. Very good news … This company for hot-water tanks grabbed an award. Make sure you see News Release

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..