Inspirerande inredning

Photocredit: Birgitta Drejer

Idag är det alltså öppet hus på vårt kontor. Kom hit, handla för lagerpriser, mingla och passa på att fråga mig om lite inredningstips. Jag finns här från klockan 17-20! Idag blir det till att jobba vidare på ett projekt jag jobbar hårt med nu. Jag inreder ett helt hus åt ett par med en liten bebis. Hur kul som helst och jag har ganska så fria händer vilket gör det hela roligare och resultatet bättre, då det blir en röd tråd genom hela inredningen.

Det här hemmet hittade jag i Frida Ramstedts senaste nummer av iPad Magasinet Trendenser. Ni har väl inte missat denna underbara tidning. Är du inredningsintresserad och har en iPad är det ett måste. Bra pris är det också, 3 nummer för 22 kr, finns på App Store. Bilderna är från smyckedesignern Charlotte Lynggaards hem. Det är ju så man baxnar så vacker. Lugnt, elegant och klassiskt på samma gång. Och soffborden!! Gah… så snygga!

Photocredit: Birgitta Drejer

Här hade jag gärna lutat mig mot balkongräcket och blickat ut över sundet. Så magiskt vackert! Det fina överkastet var något damen som bodde där tidigare, lämnade kvar när hon sålde huset. Se där ja! Så passande perfekt. Det hände inte mig när vi köpte vårt hus. Jo, förresten jag fick ett gäng mässingsgardinstänger med tillhörande kappa i blommigt 70-talstyg. Hihi…

Önskar er en fin torsdag! Kanske ses vi ikväll! I så fall kom fram och säg hej!

Kram Jannice