ANNONS

Tips kring fondvägg

/

Fredag och mammaledig dag. Här börjar morgonen med solsken och morgontv. Lång frukost och snart en tur till lekparken. Gårdagen blev hellyckad och det var över 100 personer som besökte vårt kontor! Tack alla ni som var där!

Inredningstips!

Tänk på att flytta ut fondväggsfärgen i rummet! Som här! Den turkosa tapeten Ypsilon från Boråstapeter återfinns i de vackra stora glasflaskorna på vår förvaringsmöbel vardagsrummet. Se till att kulören minst kommer ut 3 gånger i rummet för att hålla ihop inredningen. Annars blir fondväggen ensam och fyller inte sin funktion. I vårt fall har jag färgen även i en kudde eller pläd i soffan bakom, samt i en kruka på byrån i matsalen.

Har din fondtapet en massa olika färger, kan du lyfta upp en färg efter säsong. Just nu kanske det passar med lite ljusare toner och på hösten dekorerar du med den mörkaste och mustiga. Leta efter samma färg/ton i ton i textilier, prydnadsföremål, förvaringslådor eller varför inte i en matta?

Bilder: Simplicity

Önskar er en riktigt härlig fredag och en trevlig helg. På söndag blir det ny Feng Shuiskola här igen! Ni som missat de två första kurserna hittar nr 1 här och nr 2 här.

Kramar Jannice

Inköpsställen: Tapet Ypsilon, Boråstapeter. Stolar, Bolagret. Matsalslampa samt fjärilstavlor, Can Can interiör. Hosue Doctor byrå, Holmbytorp. Golvlampa Bestlite, Lännamöbler. Pläd och skål, Blackballoon. Kuddar och matsalsbord, Ikea. Matta, Olsson & Gerthel. Glasflaksor, Inredautreda.

80

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00