Sovrum före och efter

Idag gästbloggar jag på Designporten igen! Denna gången bjuder jag på mina kunskaper kring ”Så skapar du en lyckad inredning”. Från moodboard, till färdigställd inredning. Jag bjuder på ett för-och efterprojekt som jag gjorde för några år sedan hos en kund i deras sovrum. Här ser ni några av bilderna. Nyfiken på hur det såg ut före och hur min moodboard såg ut? Kika in här.

Bilder: Sofie Sykfont

Lite senare idag bjuder jag på Feng Shuiskolan igen. Denna gång kommer jag behandla ämnet ”flow” i inredningen. Något som är bland det viktigaste för att du ska trivas i ditt hem, så glöm inte att kika in!

Önskar er en fin start på denna söndagmorgon!

Kram Jannice

 1. Mira skriver:

  Jättefint! Får man fråga var nattygsbordet är ifrån? 🙂

 2. Åh syrener!!! Nu fick jag sommarkänsla och hopp om både ljusare och varmare tider!

  Ha en fin söndag!

 3. suvi skriver:

  Moodboards måste jag bli bättre på att använda när jag gör om/ lära mig använda. Tack för inspirerande och bra inlägg.

  Hoppas du haft en fin helg!

  /s

 4. Underbara bilder, suger åt mig allt jag kan!

  Har en fråga i kategorin stil, hoppas den finns kvar? Kavaj! Sn
  Snyggt, bra och mycket nödvändigt för mig i min nya roll… Men jag äger ingen! Har provat ungefär sjutusen stycken (men har begränsad budget, dessvärre) men vet inte hur jag ska tänka. Är lång, har långa ben och armar, bred axlar, nätt överkropp, bredare höfter/rumpa/lår (päron, alltså). Vad ska jag ha? Lång? Kort? Tajt? En eller flera knappar? Alla kavajer har för korta ärmar, alltså ALLA men det kanske jag får leva med (och förbanna mina gener…)

  1. Hej, vet inte om det ska vara kvar men jag svarar dig att du ska hitta någon med lite axelvaddar (dö inte nu) men förstå vad jag menar… kompensera päronformen med lite större upptill så de blir lika med höfterna, det gör dig smalare. se till att kavajen inte slutar där du är som bredast. antingen ovan, eller strax under det bredaste partiet så blir det smickrande. Insvängd midja -absolut! kram jannice

 5. Vad spännande! Jag vill gärna lära mig mer om moodboards. De är så himla bra att använda när man gör om. Ska kolla in designporten:)
  Ha en fin dag!
  Kram
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..