Pastell och vår

Bild: Simplicity

Måndag och ny vecka igen! På onsdag föreläser jag hos Ekeby möbelaffär för över 300 kvinnor! Va, vilken uppslutning! Vem var det som sa att man inte kan bli profet i sin egen hemstad?! Hihi.. Är ni många som ska dit? Kom fram och hälsa, det är alltid så roligt att få möta er läsare.

Hur har ni det där ute i landet? Är ni som jag sugna på att förändra i era hem så här års!? Man vill liksom hjälpa till att skynda på våren ute i sin inredning inomhus. Det är därför vi så gärna den här tiden på året dras åt pasteller. Det ljuva metallelementet (mitt favoritelement) som bidrar med lagom mycket färg. Välj en smutsig pastell, eller en mer stickig lekfull ton beroende på var du har för stil där hemma.

Själv förespråkar jag den mer dämpade varianten i vår inredning. Just nu får några ljusrosa liljor tillsammans med fondväggen i smutsig ton av mint skvallra om våren i vår matsal! För denna veckan kära vänner, har vi blivit lovade vår nere i Skåne! Jihooo! (Uppdatering – nääää 3 dm snööö, var det visst, gah!!!)

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Byrå House Doctor, Holmbytorp. Tavla och vas Ikea. Dome Day Home från Blackballon. Tapet Ypsilon, Boråstapeter. Figur och byst ärvda.