En inredares vecka

Här är det sjukstuga och både jag och lilleman ligger nerbäddade. Igen!!! Gah!! Man blir ju helt förbi numera när man har feber. Så jag har inte varit så pigg på att fota här hemma så därför bjuder jag er på några bilder från min förra vecka, som började med lunchmöte med min fina bloggkollega Anna-Malin här på Sköna Hem. Vi spånade på en del roliga samarbeten som vi tänkte bjuda er på våra bloggar framöver.

Jag rensade min walk-in-closet och inventerade inför vårens inköp. Och blev helt betagen av inredningen på en gammal Bo Bedre tidnings omslag. Det kommer få bli min inspiration till kommande färgsättning i vårt vardagsrum. Smutsrosa, brunt, svart och vitt säger jag bara…

Vi hade öppet hus på vårt kontor! Över 100 personer kom för att mingla, lagershoppa hos Dukatbord, tofsar & ting och Innetid. Jag svarade på inredningsfrågor och kontoret blev städat! Sovrummet blev nästan klart efter vår omrokad här hemma och vi stormtrivs!

I senaste numret av Sköna hem kunde man läsa en intervju med mig, vilket har märkts besökarstatistiken här på bloggen!! Välkomna alla nya besökare! Fredagen kom och vi började bli krassliga. På lördagen åkte jag upp till Stockholm till Coloramas årliga mässa och konferens. Jag hade äran att vara en av deras föreläsare tillsammans med ingen mindre än Göran Adlen. Knallförkyld och med sprucken trumhinna (hände på flygresan dit) genomförde jag min föreläsning om hur man skapar en harmonisk inredning, för att sedan ta tåget hem.

Och nu ligger vi alltså nerbäddade, både lilleman och jag. Vinden viner utanför, det ska komma en hel del snö idag, men lycka är att jag få snosa och gosa med de här små fossingarna under täcket. Ledsen om jag låter en aning negativ, men snälla! Jag gillar inte snö och vinter, än mindre i slutet av mars!! Ge mig vår, värme och hälsan till min familj tillbaka!

Önskar er en fin tisdag, med c-vitaminboost, vårkänslor och sol!!

Kram Jannice