ANNONS

Duntäcke

/

Bild: Simplicity

Duntäcke! Detta underbara fluffiga duntäcke. Ojojoj.. så härligt det är att krypa ner om kvällarna. Jag visste inte detta innan vi köpte vår nya säng för någon månad sedan men så här är det! Jag trodde jag var allergisk mot dun, men nej, det är ju kvalster man är allergisk mot. Köper man dyra duntäcken som bara innehåller andun och inte småfågelfjädrar (som billigare varianter oftast är uppblandade med) så håller kvalsterna sig borta. Kvalster älskar nämligen småfjädrar som är ett billigare variant av stoppning. Tro mig. Vi gjorde investeringen, mannen höll typ på att dö av priset, men ack så gosigt man sover och ingen täppt näsa här om morgnarna.

Äkta vara ska man tvätta ca 1 gång om året för att dunet ska hålla sig rent. Glöm inte att tumla det med tennisbollar för att behålla fluffigheten. Viktigt! Gör det också klart för dig att fåglarna behandlats på ett korrekt sätt enligt lagen om djurens rätt.

Önskar er en fin fin dag! Själv ska jag fortsätta kurera mig i den här sängen. Lille och jag har sovit 3 timmar i streck mitt på blanka dagen både måndag och tisdag. Underbart gosigt. Idag är maken hemma också, så jag laddar med Ipad, en god bok, näsdroppar, treo och en antibiotikakur på det!

Kram Jannice

Inköpsställen: Överkast, Ilva. Glasögon, Philip Starck. Påslakan, Happy Beds. Stora kuddar, Afswedala. Blå kuddar, Tine K.  Bricka, Åhléns. Kruka, Flowerteam. Tapet, Lace från Boråstapeter. Duntäcke, Canada Goos , Sova.

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00