Veckans jobb

Bilder: Simplicity & Emma Lorichs

Jag vet att ni är många som mejlat mig om att ni då och då skulle tycka det var trevligt att få en inblick i mitt jobb, föreläsningar och inredningsuppdrag. Hur jag gått tillväga för att komma dit jag kommit m.m. Tänkte jag skulle väva in det ibland här på bloggen, för frågorna är många rörande ämnet inredning, vilka utbildningar jag gått, böcker jag rekommenderar m.m.Vad tycker ni? Är det en bra idé?

I onsdags proppade jag i mig treo och åkte till min föreläsning som var bokad sedan lång tid tillbaka hos Ekeby Möbler (en gigantisk stor affär i södra Sverige för er som inte känner till den). 330 förväntansfulla damer hade bokat biljett och jag kände att det inte var läge att ställa in trots min influensa. Och jag är så glad att jag tog mig dit, för den respons man får av att föreläsa och inspirera andra är den bästa c-vitaminboosten man kan få (och ja, jag höll mig på avstånd från alla).Det är roligt när företag arrangerar sådana här kvällar.

När jag körde in på parkeringen blev jag helt fnissig. 38 i feber, fjäder i halsen som killade konstant och en full parkering, fick mig att fundera lite på vad jag sysslar med. När jag sedan fick testa micken med sladd (mello Främling?) och senare såg publikhavet fanns det ingen återvändo. Jag gjorde helt enkelt en Gina Dirawi i melodifestivalen… – Ja jag är förkyld. Ja, jag snorar. Hehe.. Men det gick fint och hostattackerna blev inte många. Det bjöds även på buffé, fina erbjudande, goodiebags samt besök av olika företag/desingers som representerade sina produkter. En mycket lyckad och uppskattad kväll!

Så det var min jobbvecka det. En kraftansträngning… resten har varit sjukstuga. Hoppas på lite mer jobb nästa vecka om man säger så!

Kram Jannice