Badrums elegans

Bild: Yellowtrace för Läderfabriken.

Alltså hur snyggt är inte detta badrum? Så man baxnar! Den mättade gula tonen som livar upp alldeles lagom till den dammiga gråa tonen och det krispigt vita kaklet. Korgen jordar och mjukar upp och de vackra flaskorna ger en lyxig och elegant känsla. En kvist med grönska ger växtlighet. Och så den runda spegeln från Gubi, blir pricken över i! Ett av de snyggaste badrum jag sett. Undrar var de har alla fula färgglada tandborstar *fniss*.

Tips!
Det finns sällan några fina vackra duschdraperier! Mitt tips är att man köper ett genomskinligt draperi som man har på baksidan (mot duschen) och mot rummet hänger man som här, en helt vanlig gardin i bomull, linne eller vad man nu föredrar. Hur snyggt som helst!

Önskar er en härlig tisdag eftermiddag!

Kram Jannice

 1. Linda skriver:

  Det är verkligen ett fantastiskt badrum! Jag är dock nästan säker på att spegeln är från House Doctor och inte från Gubi.

  1. Nina skriver:

   Svar till alla.
   Badrummet är designat av Oscar Properties och finns i lägenheterna i den ombyggda Läderfabriken i Nacka. Nästan slutsålt…men några få kvar så man kan gå dit på visning och klämma, känna och se med egna ögon!

 2. Carl skriver:

  För att förtydliga en aning, rörande frågor om flaskor, tillverkare av plattor o.s.v. så är bilden en 3D-rendering så det är mycket möjligt att inte allt på bilden har en specifik förlaga. Självklart är det troligtvis så att flera delar faktiskt har en förlaga (den Gubi/HAY-inspirerande spegeln t.ex).

  http://www.yellowtrace.com.au/2012/12/10/laderfabriken-apartments-stockholm/

 3. Marie skriver:

  Det snyggaste badrum jag sett! Har du någon aning om vilket märke det är på flaskorna? Tack på förhand!

  1. Nej tyvärr. Någon annan som kan hjälpa oss med detta? Kram Jannice

 4. Jätte snyggt badrum, är det ngn som har koll på vad det är för golvkakel samt det snygga handfatet.. Har nästan exakt likadant badrum som ska renoveras så ska använda det här som en mall 🙂

  Med vänlig hälsning, fredrik

  1. Hej!

   Gå gärna in på deras sida. Hör med Yellowtrace och läderfabriken där det ska finnas. Lycka till. Jannice

 5. Jag har länge funderat på att någon borde starta upp ett företag med snygg tandborstar i gråa, bruna, träaktiga tandborstar. Dom spelar en otroligt stor roll i våra liv så förstår inte varför de ska vara så otroligt fula och hysteriska i sina färger. Borde också falla in i modet 😉

  1. HEJA DEJ! JAG ÄR KÖPARE! KÖR SÅ DET RYKER PÅ DIN IDÈ! KRAM JANNICE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..