Påskpynt som matchar

Påskpyntat var det här! Inte mycket men lite ris med vacker dekoration får sätta tonen här hemma. På tal om tonen! Jag kan inte låta bli att pynta i färgerna som vi redan har här hemma. I vårt allrum går färgerna i dovt lila toner och därför får även dekorationen gå i samma ton. Mitt tips om ni vill ha påskpyssel som inte tar över:

Välj pynt i färgerna ni redan har på textilier och väggar och ni kan ösa på mer med pyntet och intrycket blir mer harmoniskt.

Nu hoppas jag att påskrisets blad tittar fram lagom till påsk, för den gröna färgen skapar en fin färgkombination tillsammans med det ljust lila tonerna på äggen.

Bild: Simplicity

Önskar er en fin tisdag! Själv ska jag ut till Höganäs, hämta lite saker på kontoret och äta lunch med mina kollegor från Iittala. Som ni vet har jag skött deras blogg Design Day by Day i några år nu. I veckan kommer jag avsluta detta samarbete för att satsa helhjärtat på min egna blogg och kommande inredningskonsultationer och föreläsningar.

Kramar Jannice

Inköpsställen: Fågelburar, Tofsar & Ting. Skänk, Indiska från Inredautreda. Pärlhönsfjädrar, Innetid. Lila ägg, Ekeby Möbler. Rutiga ägg, vet inte, de är gamla. Plåtkruka, Flowerteam.