ANNONS

Hållbart badrum

/

Fired Earth är lite av en favorit när för mig när det kommer till färgskala. Det var från deras broschyr i exempelvis valde ut vår fönsterfärg. Deras underbara kulörer i dämpade toner som varsamt möter varandra är fantastiskt vackra!

När du väljer kakel till ett badrum. Gå på basfärger. Go safe!

Det enkla är oftast det vackra. Du tröttnar sällan och när du ska sälja huset är det alltid en fördel med ett vitt badrum, med grått, beige, eller greige kakel.

Bara tonerna är dämpade och materialvalen håller en hög kvalitet och känsla, blir badrummet en ynnest att närvara vid varje morgon. Se så vackert detta kakel möter handfatet och trälådorna i skåpet under.

Bilder: Fired Earth

Tänk att ett badrum i sig har väldigt mycket raka, kantiga former i kakel osv. Därför är det ingen fara att gå loss på lite ornamenterade möbler eller speglar för att göra det personligt och mer inbjudande. Hur fint är inte det här badkaret?

Önskar er en fortsatt fin torsdag! Ikväll blir det föreläsning för det kvinnliga nätverket Queenia, om hur man skapar en lyckad arbetsmiljö för såväl företaget som personalen. Kul!

Kram på er, Jannice

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00