Matsalen & tavlor

I helgen var jag och maken på 40-årsfest och mormor och morfar var barnvakt.  Min dukning till deras kväll gick i vårigt rosa med olika roliga nyheter från Duni. Det slog mig att det var kul att blanda servetter. Det behöver ju faktiskt inte vara samma mönster, bara de håller tonen. Och lilleman fick minivariant av de större servetterna.

Under Charlies matplats har jag lagt en genomskinlig vaxduk som skyddar mattan. Lite snyggare, och inte så otympligt som de stora plastmattorna man kan inhandla.

Bilder: Simplicity

Denna vecka hoppas jag att den här presenten till mig själv är färdigramad. Blev helt kär första gången jag såg den och kan inte vänta tills jag får hänga upp den! Det kommer förmodligen leda till att de här fjärilstavlorna kommer att säljas. Jag har 3 stycken med fjärilar (vit, brun och blå) samt en trollslända. Mått 70 x 100 cm, svart ram. Är ni intresserade så mejla mig på jannice@addsimplicity.se.

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Matta, Olsson & Gerthel. Köksbord, gammalt från Ikeas PS kollektion. Stolar, Bolagret. Barnstol, Stokke. Tapet, Ypsilon, Boråstapeter. Porslin, Swedish Grace från Rörstrand. Charlies porslin, Designletters. Byrå, House Doctor, Holmbytorp. Fjärilstavlor och taklampa, Can Can interiör.