Förnya ditt badrum

Igår passade jag på att skämma bort mig riktigt mycket med ett bad, peeling, ansiktsmask och hårinpackning. Vi har lyckan att ha ett badkar vilket jag inte saknade när vi inte hade det, men nu när vi har det – Ojojoj… så härligt det är. Dels älskar Charlie att ligga och plaska och dels är det sådan avkoppling för mig att glida ner med ett välgörande badsalt, tända ljus och en bra bok.

Mitt tips när man vill förnya i badrummet. Satsa på gosiga tjocka handdukar, härliga doftljus, vackra tvålar och en blomsterkvist i en vacker vas. Mer behövs inte för att få alla dina sinnen att njuta! Idag bjuder jag er på lite badrumsinspiration som mjukar upp en annars steril miljö och som både gör ditt badrum lyxigt, elegant och ombonat.

Bild samt kollage: Simplicity

Ikväll blir det VIP invigning på Grand Hotel här i stan med självaste Marcus Samuelsson. Andra bloggare som ska med är Anna-Malin med bloggen Helt Enkelt här på Sköna hem, Åse med bloggen 56:kg och Emma med bloggen Att vara någons fru. Självklart är kameran med och det går även bra att följa mig på Instagram @addsimplicity under kvällen.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Badkar, toalettstol, handfat, kakel East hampton Marble White alla hos Fired Earth. Badrumsmatta Missoni, Lännamöbler. Korg Tofsar & Ting. Vitriinis, dukatbord. Tvål och handkräm samt doftljus Longcoastliving.  Spegel House Doctor, Rum 21. Handdukar, Lexington samt Ikea.