Att utveckla sin stil

Bild: Simplicity

Hittade den här bilden i min mapp. Det var ett tag sedan vi hade det så här i vårt tv-rum. Stilen var något mer romantisk med kristallkrona och en fåtölj med ornamenterade mönster. Detta var sommartid och ljuset flödade in. Det är roligt att se hur man med tiden utvecklar sin tid och närmar sig den man bäst identifierar sig med. Här ser ni lite av vår resa.

Bilder: Simplicity

Med andra soffbord, en fåtölj från ovanvåningen som fick komma ner och en ny taklampa har vi nu en annan stil som är något mer ”yang” och bättre balanserad enligt mig då det var överslag tidigare på mjuka feminina former. Vår bord stramar upp inredningen och lampan är mjuk i sin form men med lite ”edge” då den är svart.

Så trots att vi har vår fondvägg i ljus ton av smutsig petroleum (NCS S2005-B50G) har vi ändå kunnat få olika stilar på rummet. Ibland får jag uppfattningen av att man är rädd för färg på väggarna för att man tror att man ”målar” (*hehe*) in sig i ett hörn och en viss stil. Kör på säger jag!

Önskar er en fin torsdag! Här ska mamsen och jag har en riktigt njuta dag. Vi ska få taktilmassage och sedan blir det en fika i solen.

Kram Jannice