Dagg & Sky Circles

Måndag och här vaknar jag upp efter en god natts sömn på Radisson Blu Riverside Hotel! Gårdagen var så rolig och det var längesen jag skrattade så mycket!!! Underbart! Det är alltid lika trevligt att få möjlighet att närvara vid dessa träffar. Intressanta föreläsningar och mycket bloggsnack oss kollegor emellan. Kan behövas när man är egenföretagare.

Bilder: Simplicity

Innan jag åkte passade jag på att fota två ting i vår matsal som jag lääängtat efter och som äntligen fått sin plats i vårt hus. Den underbara vasen Dagg från Svenskt tenn och photart av Hannah Lemholt. Motivet heter Sky Circles och den fångade mitt hjärta första gången jag såg den. Nu är den på plats (ska ev hängas något lägre, vi satte den på redan befintliga krokar) och jag tycker verkligen det blev så fint! Och vasen, ååååå säger jag bara. Kan inte titta mig trött!!

Nu har vi ett fullspäckat schema här i Göteborg, dags för frukost! Ikväll bär det hemåt igen!

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Matta, Olsson & Gerthel. Köksbord, gammalt från Ikeas PS kollektion. Stolar, Bolagret. Barnstol, Stokke. Tapet, Ypsilon, Boråstapeter. Byrå, House Doctor, Holmbytorp. Taklampa, Can Can interiör. Dagg vas Svenskt tenn. Tavla, Love Warriors.