Vårfint i trädgården

Fredagen är åter här och idag ska lilleman och jag bara njuta! Det regnar ute och ibland är det mysigt att bara vara inne och kura. Förra helgen planterade vi penséer, tog fram några utemöbler och dekorerade de nya krukorna som jag placerade vid vår ingång. Enligt Feng Shui är det positivt att ha ”väktare” vid ingången. Två likadana krukor, blommor eller andra dekorationsföremål. Det ger en pampig känsla, en värdig ingång och jag har länge letat efter den här typen av kruka. Kommer vara lika fina året om, men med årstidens blomma som får förgylla. Fann dem på Butik Linnea när jag och min väninna var och åt lunch där förra veckan. Supermysigt ställe med en liten handelsträdgård, lunchservering och inredningsbutik.

Bilder: Simplicity

Nä, nu firar vi fredag här! Vi hade tänkt ta en tur med vagnen till Råådalen och njuta av alla vackra vitsippor, men vi får se om regnet ger sig för en stund. Ikväll blir det Sillen & Makrillen med vänner.

Önskar er en härlig helg!

Kram Jannice

Inköpsställen: Krukor Butik Linnea. Buddha samt svarta lerkrukor, Löddeköpinge plantskola. Utemöbler, Ikea. Lyktan är från vänner. Trappan är i skiffer och dörrens färg tillblandad så den ska matcha med koppardetaljerna (stuprör, fönsterbläck, brevlåda) på vårt hus.