Vårt sovrum

Måndag och ny vecka! En hel sådan! Det är man ju inte van vid numera. Idag hade jag tänkt att bjuda er på några bilder från vårt sovrum! Passade på att ta fram kameran när morgonljuset strilade in så vackert.

Under snedtaket (där jag inte vill ställa vår säng) har jag istället valt att placera en förvaringsmöbel med vackra boxar, böcker och dekorationsföremål. Jag har fortfarande inte klätt in lådorna jag fick av Boråstaper med vår fina tapet Lace.

Men några andra vackra lådor får ta plats på hyllan tills jag får ändan ur vagnen och blir pysselsugen……

På skrivbordet får en körsbärskvist samsas med en avklippt orkidé. Vackert stilleben att vakna till om morgnarna.

Är man tokig om man ramar in en omslagsbild från Elle? Närå!  Jag har alltid tyckt om denna bild på Jennifer Aniston. Känslan i bilden, naturligheten, jeans, skinn, den blå tonen som möter det svarta, vita och grå. Så inramat fick det bli!! Udda storlek men det gjorde ramverkstaden riktigt bra.

Vissa saker har bara en tendens att förgylla tillvaron, vara vackra och inte på något sätt ha någon funktion alls. Är inte det härligt? Funktion är väl ändå ett tråkigt ord *ler*.

Denna underbara ljusdekoration från Day Home blev jag helt kär i när jag var i Blackballoons showroom förra veckan. Ljuvlig att tända om kvällarna och dekorativ om dagarna. Me like!

Klart klänningen på dockan ska matcha färgerna i inredningen. Faktum är att detta är en av mina favoritplagg. Märket är Dobber och den är ljuvligt skön. Snygg med ett brunt skärp i midjan.

Bilder: Simplicity

Nä dags att sätta igång och jobba lite. Denna vecka är det fullt ös med mitt kontorsinredningsjobb för CDON och idag är det ju även drop-in-fika på bästa dagiset! Jag ser fram emot att se lille Charlie springa runt och visa upp deras lekrum, lärstationer och vara stolt över teckningar och annat *naaawgulligt*.

Önskar er en fin fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Skrivbord och skrivbordsstol Oliver Furniture, Can Can interiör. Säng Carpe Diem, Sova. Grått överkast och blårandig kudde i korg, samt korgstol, Ilva. Påslakan, Happy Beds. Blå kuddar, Tine K. Sängbord, sänglampor, vas och matta Ikea. Krukan med murgrönan i är från Longcoast Living. Korgar och Dome i fönstret, samt ljusslykta och svartvitrandig skål Blackballoon.Brevpress PB Home, Tofsar och Ting. Skålar i blått har jag köpt på loppis, så även de blå tallrikarna. Kvinnan i fönstret är arvegods från mormor och morfar. Klänning Dobber och smycket med ingraverat Charlie och Jonas är av märket By Mile , köpt hos Eco & Stuff.