Trappdekoration

I vår trapp, som när vi köpte huset var mörkt brun och dyster, fanns alla möjligheter att göra vacker. Vit målarfärg och vips blev hallen gladare, mer energifylld med hjälp av det gamla fönstret som vetter mot hallen som också ger ett fint ljusinsläpp. Platsen är också perfekt att fylla med fina saker. Här tänder jag ett ljus om kvällarna då den här platsen är central i vårt hus och därför härlig att göra något extra med. Det blir ju en del upp och ner med blöjbyten, bad, nattning osv…..

Bilder: Simplicity

Hörde jag en liten undran där ute…? Hur såg det ut innan då? Jo, då! Klart jag bjuder på det! Så här såg det ut, före en hel del målarfärg, slätspacklade väggar och dekoration. Och då har jag ändå ljusat upp bilden. Hihi….

Bild: Therese Romell

Önskar er en fin tisdag. Här har det regnat på morgonen (i och för sig behövligt säger jag som blivit trädgårdsnörd), men vi hoppas solen tittar fram så småningom för idag kommer min väninna från Spanien och vi ska dricka bubbel och har ett års catch up to do!

Kram på er,

Jannice

Inköpsställen: Buddhan är från Löddeköpinge Plantskola men webbutiken Tofsar & Ting saluför även dessa nu. Den vackra brickan är från Blackballoon och vasen från Tine K. Min köpte jag hos Can Can Interiör.