Gratis dekoration

Måndag morgon och ny vecka igen! Vad hände med att tiden skulle stanna i denna underbara månad maj!? Men vi har faktiskt njutit och varit ute en maaaaassa denna månad så det känns ändå bra! Denna vecka blir det att jobba undan och förbereda för semestern som mamma och jag ska åka på. 4 dagar i Paris!! Gaaaah! Underbart! Tack för alla era fina tips, ni är för gulliga! Fortsätt dela med er snälla ni! Allt tas tacksamt emot.

På byrån i vår matsal står ett fång av kvistar från naturen. Gratis dekoration från naturen och mycket vackrare blir det inte. Jämte krukan står min fin fina present till mig själv. En ljuvlig porslinsask som jag hittade när jag var i Malmö förra veckan. Jag småler varenda gång jag ser den. Det står verkligen Jannice på den! Och så kärleksparet! Är så glad när jag hittar dekorationsprylar som INTE är en vas eller ljusstake. Visst finns det alldeles för lite sådana affärer?

Bilder: Simplicity

Den här platsen är väldigt central i vårt hus så därför är det extra roligt att göra den vacker och inspirerande. Till vänster ser ni dörren ner mot allrummet,eller salongen, eller ”Mad Men” rummet som jag ibland kallar det *skratt*. Där är det bara att umgås och njuta som gäller, ingen tv eller elektroniska saker. Till vänster har vi sedan 4 glasdörrar som vetter ut mot terrassen och trädgården. Allrummet ligger i en sk splittlevel (ett trappsteg ner, det är därför tavlan där borta till vänster känns som om den hänger högt, hihi, är allergisk mot för högt hängda tavlor).

Nej, nu ska jag sparka igång dagen här! Börjar som vanligt med att svara på era kommentarer!

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Kärlekspar, Blackballoon. Byrå och korgstolar i allrummet, House Doctor, Holmbytorp. Köksbord, kruka och tavla över byrå, Ikea. Tavla, Sky Circle, Hannah Lemholt, finns i ett antal ex. hos Love Warriors. Porslinsask och matta, Olsson & Gerthel. Glaskupa, present. Taklampa HK Living, Can Can interiör. Barnstol Stokke. Köksstolar, utgått.