Kontor i vardagsrummet

Kollage: Simplicity

Idag bjuder jag er på inspiration kring kontor eller arbetsrum som ska hålla till i ett vardagsrum. Placera gärna ditt kontor i ett burspråk med utsikt över rummet, eller som bokbord bakom soffan.

Här har jag inspirerats av mitt vardagsrumsalternativ till kunden och gjort ett förslag på ett kontorsutrymme i burspråket som ligger i anslutning till deras vardagsrum.

Kollage: Simplicity

Är ni med på hur helheten kan se ut? Soffdelen möbleras i mitten av rummet. I burspråket med Zebramattan som en grund, finns glasbordet som fungerar som en tjusigare variant av skrivbord. Det är alltid så mycket trevligare för både dig och rummet om skrivbordet inte står placerat längs med väggen. Se till att flytta ut möbeln och göra den till en vacker plats istället.

Önskar er en fin torsdag! Här ska det jobbas som bara den! Imorgon är det mammaledig dag och på lördag åker jag till Paris! Jihaaa!

Kram Jannice

Inköpsställen arbetsrum: Diamondlamp och torso, Artilleriet. Skrivbord, stol samt Stringbokhylla, Rum21. Lykta samt lampa, Blackballoon. Zebramatta, Trendia. Designletters muggar, Inreda Utreda.

Inköpsställen vardagsrum: Soffa, fåtölj, soffbord samt golvlampa, Mio. Taklampa från Ikeas nya Stokholmsserie. Fåtölj, Jetson. Matta, Diamonlamp, Huvud med text, Artilleriet. Kuddar, Svenskt tenn, Missoni och Hay. Ljusstakar, Svenskt tenn. Lampa och sidobord, Blackballoon. Puff i skinn Tofsar & Ting. Tallrikar Fornasetti