ANNONS

Trädgårdsbilder

/

Fredag, mammaledig dag, där vi kramas lite extra mycket då jag åker till Paris imorgon och ska vara utan den här lilla gosebubben i 4 dagar! Pjuh! Men jag intalar mig att det är viktigt att längta lite efter varandra också. Och framför allt att få lite egentid, ladda batterier och pyssla om sig själv.

Idag tänkte jag bjuda er på en massa bilder från vår trädgård (tyvärr utan dynor, parasoll och annat pynt, det får bli nästa gång). Jag vet ju att ni tycker så mycket om det. Så här ser det alltså ut nu när all grönska är på väg upp, tulpanerna blommar och likaså fruktträden. En ljuvlig tid…. Den bästa om ni frågar mig.

Bilder: Simplicity

Och så putte i blåbärsskogen som här bryter några kantnepetakvistar, men det får man räkna med, med en liten i huset. Nä nu ska vi klä på oss och sparka lite boll i trädgården. Just nu är detta favoritsysselsättningen. Vänsterfoten sitter som en smäck och maken är helnöjd. Hahaha…

Önskar er en trevlig helg!

Kram Jannice

Inköpsställen: Trädgården är ritad av trädårdsarkitekt, Karin på Snitsig. Anläggare, Jerry Hult, mejla mig om ni vill ha hans uppgifter, även våra armeringsjärntorn är gjorda av honom, samt trappan som är i svart skiffer. Krukorna är från Löddeköpinge plantskola, så även Buddhorna. Finns ävne hos Tofsar & Ting. Trädgårdsmöblerna  i svart från Ikea. I rotting från Mio. I vitt från Ilva. De stora krukorna på trappan är från Butik Linnea.

59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00