Medelhavskänsla

Försöker då och då ge er tips på webbutiker som jag tycker har något alldeles extra. Sist var det Longcoast Living och häromdagen fick jag nys om den här fantastiska webbutiken! Aquamarino!  Det är kvinnorna Jannie och Helana som driver butiken, som halva delen på året bor på Mallorca, där de hämtar både inspirationen och en del av produkterna från. Sortimentet har en marin twist med mycket medelhavskänsla. De vänder sig till dig som gillar klassiker men med en dos nytänkande. Till dig som uppskattar recycling, som i DVELAS unika sittsäckar. Till dig som gillar känslan av hantverk, som i Bujosas ikatvävda tyger. Till dig som kanske är bohem?

Handdukar, madrumsmattor, lyktor, hattar, väskor och annat vackert finns i sortimentet. Och som gammal marknadschef, njuter jag av den stilfulla hemsidan, med inspirerande vackra bilder och en tydlig stil.

Bilder: Aquamarino.se

Dagens butik på nätet är alltså Aquamarino! Du hittar den här!

Önskar er en fin lördag! När ni läser det här är mamma och jag precis komna till Paris, romantikens och modevärldens Mecka! Det går såklart att följa mig på Instagram @addsimplicity för er som vill det!

Kram Jannice