Bonniers bloggmingel

I tisdags var det alltså dags för årets bloggmingel på Bonnier. Bloggare från Amelia, Damernas värld, Mama, Veckorevyn, Allt om mat och Allt om trädgård var på plats. Och så jag då, som höll inredningsbloggarfanan högt från tidningen Sköna hem!

Kvällen gick i mexikanskt tema, det bjöds på buritos, gott att dricka och härlig musik.

Festen hölls på Bonniers innergård! Sommarkvällen var ljuvlig och dekorationen färgsprakande!

Jag och underbart goa Helena som bloggar på Amelia hade en rolig kväll tillsammans! Förresten hennes hem kunde ni se i senaste Amelia.

Hanna Hedlund kom direkt från inspelningen av Doobidoo i Göteborg och hennes väska matchar ju alldeles utmärkt med kvällens tema.

Sköna hems chefsredaktör Claes Blom språkar med Damernas världs alltid lika välklädda chefredaktör Martina Bonnier (som jag faktiskt hade äran att få intervjua inför Guldknappen 2012).

Andrea Engsäll som vi kunde se på det kungliga bröllopet i lördags (där hon var makalöst vacker) hade med sig sina söta barn som stortrivdes!

Monica Eisenman bloggar om mat för gravida (och alla andra) på Mama. I mitten Mamas chefredaktör Rebecka Edgren Aldén och till höger Hanna Hedlund. Fantastiska ladies som njöt av El Taco Trucks underbart goda mat.

Till höger Leila  Söderholm som ni kunnat se som tränare och coach i Biggest looser denna vår. Vilken personlighet! Ni ser hur det bara glittrar om henne! Skriver om mycket bra kost- och träningstips i sin blogg.

Till vänster min kontaktperson på Sköna hem, webbredaktören för just Sköna hem, Cecilia Öhrn. I mitten Helena Lyth, och till höger om henne webbredaktören för Amelia, Josefin.

Kitty Jutbring hade med sig lilla dottern Nikki-Lo som förstås stal en del uppmärksamhet.

Under kvällen fick vi också utbildning i fotografering! Do’s and dont’s! Tips och trix! Det var verkligen kanon!

Malin Berghagen pratar fotografering och bilder med fotografen Gordon.

Kvällen led mot sitt slut och det var dags att norpa åt sig så många tidningar man bara orkade bära… det är ju heaven att komma till Bonnier!!

Bilder: Simplicity

Och så fick vi ju en myyyycket trevlig goodiebag! Satt faktiskt och smaskade choklad igår kväll när jag redigerade bilder!

Trevliga produkter som ska testas, nagellack som ska lackas och läppar som ska målas. Ben som ska bli sammetslena och hår som ska bli medgörligt! Och macarons och kakor som ska bakas. Ja ni hör ju, vilken glamourös sommar jag ska ha!

Här inväntar jag bloggkollegor för idag har jag bjudit in till inspirationsdag här i Helsingborg! Mer om det på bloggen lite senare!

Önskar er en fin torsdag!

Kram Jannice