Fredagsbukett & tacksamhet

Igår var de här sommarfräscha damerna hemma hos mig. Duktiga stylisten, fotografen, bloggaren och butiksägaren Daniella Witte till vänster. Anna, med företaget och bloggen Anna Inreder, min studiekamrat under inredningslinjen och kär vän. Till höger sköna bönan Susann. Inredare, bloggare (Purple Area) och chefredaktör för Metro Bostad, i gänget brukar även Sofie vara med företaget Room by Sofie men hon behövde jobba denna dag.

Jag hade fixat en liten inspirationsdag (som senare ska bli ett inlägg med utflyktsmåls tips här på bloggen) och började med att bjuda på fika hemma hos oss. Sedan bar det iväg till diverse butiker och fina hem i omnejd. Vi hade en hur mysig dag som helst och som alltid när vi är i varandras sällskap, blev inköpen många (vi kan varandras stilar och kan prata om en turkos kuddes färg passar eller inte i timmar) och inspirationsdepån är åter påfylld!

Med sig hade Daniella detta fång av underbara pioner!! Älskar pioner, dess skönhet är så pampig, skör och romantisk på samma gång! Och så doften…. underbar!

Bilder: Simplicity

Fredag, nystädat, mammaledig dag, friska familjemedlemmar, sommar, fina vänner och en ledig helg framför oss! Och så en bukett pioner i daggvasen på det. Just nu är livet preciiis som det ska vara. Känner tacksamhet.

Önskar er en härlig fredag och helg!

Kram Jannice