Nytt barnrum

Bild: Ferm Living

Igår var det en början till rensning och röj på schemat. Gästrummets garderober fick sig en omgång då lilleman ska flytta in i större rum och äntligen få den här ljuva tapeten Harlequin från Ferm Living på väggarna. Förälskade mig i den direkt när den kom ut på marknaden och kärleken består.

Nu är Charlies rum i ljust blått och lite bebisaktigt men det känns som det är tid för att dra ut Sebra sängen (gjordes igår och han har sovit heeeela natten lång), släppa taget om bebisstadiet och låta honom få ett lite tuffare och mer lekfullt rum där kreativiteten kan flöda och där trygghet fortfarande är ett av ledorden. Den här ljusslingan plockade jag ihop i Paris och det ska få sätta tonen i rummet tillsammans med den turkosa tapeten.  Just nu jobbar jag på moodboarden i rummet som ni naturligtvis ska få ta del av här på bloggen.

Bilder: Simplicity

Den här sötnosen vid namn Dorothy fick Charlie på posten i ett paket häromdagen. Underbar docka från Luna Design. Hur cool som helst och det roliga är att det inte finns en enda som är likadan. ”Det är coolt att vara unik” är sloganen och det är precis vad det är det! För min pojke är alldeles unik!!! Så som alla andra barn på jorden.

Önskar er en fin start på denna nya vecka! Min sista vecka innan lååååång semester! Härligt!

Kram Jannice

 1. Hej Jannice!
  Någon vår berättade du om några handdukar/badfiltar som var randiga bland annat.
  Vart hittar jag sådana? /Hälsn Eva

 2. Håller med dig! Tapeten är underbar!
  Tyvärr har min 9-åriga dotter inte samma smak, så det fick bli fjärilar i hennes rum…:)
  Ha en fin vecka (…och semester)!

  Kram
  Christina

  1. Fjärilar låter inte dumt det heller. Fin sommar till dig oxå. kram Jannice

 3. Vilka fina bilder! Suger åt mig av bebisinspon så länge och ser fram emot resultatet på makeovern!

 4. Stina skriver:

  Ja, visst är den tapeten härlig! Ser du den som just barntapet eller tror du att den skulle passa i ett vuxet sovrum också?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..