Vardagsrum & vackra böcker

Älskar det ljus som infinner sig i vårt vardagsrum när markisen är ute och dörrarna öppna mot terrassen. Det här rummet är vi massor i på sommaren. En gräns mellan inne och ute som Ernst hade sagt. Hihi…

Utan att jag tänkt på det har det här rummet blivit ett Paris rum. Böcker från Chanel. Tavlan Paris från Artilleriet på andra sidan rummet och nu även några nya böcker som jag köpte i Paris.

Vackra svartvita bilder som man mår bra långt in i själen av. Böcker, böcker… så vackert och så makalöst avkopplande. Något jag har lovat mig själv i sommar är att läsa mer, bläddra mer och njuta av alla dessa olästa böcker.

Det vackra konstverket i Domen har Charlie och jag inhandlat för hela 19 kr på Zoobutiken här i byn! Tips, tips!! Det finns hur många vackra stenar och dekorationsföremål till akvarier som passar lika fint som dekoration i hemmet.

Bilder: Simplicity

Det var några bilder från vårt soffrum i allrummet. Denna gång fotat från alla vinklar, då jag vet att ni vill ha det!

Önskar er en fin fin söndag! Här är det enda som står på schemat massage, och det kan jag leva med. Hihi..

Kramar Jannice

Inköpsställen: Soffor och soffbord, kakfat, Ilva. Kudde i getskinn, fågelburar, Tofsar & Ting. Skåp, Ikea. Sidobord och muggar, Day Home. Kruka Style & Living. Lila skålar, Apotekarns trädgård. Lampfot, Villa Collection. Vas, Svenskt tenn. Lampskärm, matta och lådor, Tine K från Can Can interiör. Ljusstake, ljuslykta och lila kuddar, Blackballoon. Golvlampa och kuddar med fransar, Inreda Utreda. Lampor i fönster, Hemtex (finns även liknande på Åhlens). Stolar House Doctor, Holmbytorp. Dome, Living and Room, Anna Inreder.