Vitrinskåp

Ni är många som mejlar mig om mitt vitrinskåp som jag köpt på Ikea (Linnarp) och som utgått i sortimentet. Nu har Artilleriet kommit med ett ursnyggt skåp som finns i både vitt, grått, antracit och svart. Makalöst vackert och i flertalet storlekar och utformningar. Kanske ett alternativ till er som länge letat efter ett substitut.

Pressbilder: Artilleriet

Så fina! Och visst är det kul att vitrinskåpen kommit tillbaka?! Visa upp allt vackert du samlat på dig genom åren. Personligt och funktionellt på samma gång!

Kramar Jannice

  1. This is truly serious, You’re an incredibly efficient writer. I have joined with your feed as well as will enjoy finding your outstanding write-ups. In addition, I’ve shared your weblog post with our social networking sites.

  2. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too magnificent. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read much more from you. This is really a terrific web site.

  3. Appreciate it for this grand post, I am glad I discovered this internet internet site on yahoo.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..