Tvrum i sommarskrud

Godmorgon från vårt tv-rum där det om morgnarna tittas på ”Sommarlov”. Solens strålar reflekterar spröjsen och blir ett vackert mönster i taket. Glöm inte att det är dagsljuset som gör det! Se till att få in så mycket av det som är möjligt!

Bilder: Simplicity

Kudden till höger är från Bemz nya kollektion. Hur glad blev inte jag när det damp ner en sommarpresent till mig (kudden) och där någon verkligen tänkt till att det skulle passa hemma hos oss. Randen i kudden är precis samma färg som vår fondvägg (NCS nr S2005-B50G ), och sånt blir man ju lite extra glad för.

Idag blir det stranden och sedan en tur med cykeln för att äta middag på en av områdets lokala restauranger. Förresten, tror jag ska göra ett reportage igen om byn vi bor i. Vet att ni vill ha lite utflyktstips och jag ska ge mina små tips under sommaren.

Ha nu en fin dag oavsett om ni sitter och jobbar eller ligger i hängmattan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Soffa R.o.o.m. Kuddar Day Home och Bemz, den lilla runda Tine K. Soffbord, Blackballoon. Lykta köpt på Apotekarns trädgård, liknande finns hos My Habiation. Pall, Ilva. Tavlor och fåtölj, Ikea (utgått). Randig kudde i fåtölj, Louise Roe, Inreda Utreda. Korg, David Design.