ANNONS

Feng Shui – entré (före & efter)

/

Idag tänkte jag ge er ett Feng Shui tips när det gäller entrén till huset. Se till att du har en böljande väg fram till dörren. Inga raka gångar som ger en rusande känsla. Detta är en av mina favoriter i trädgården. Den böljande formen med den gamla kullerstenen lagd i vackert mönster. Växtligheten tillsammans med vår dörr i petroleum ger en inbjudande känsla.

Inom Feng Shui talar man ofta om väktare. Två likadana krukor på varje sida av dörren skapar den känslan. Det känns pampigt och samtidigt ”vaktande”, vilket ger en trygg och välkomnande känsla.

Bilder: Simplicity

Och här ser ni en bild från när jag sitter på dörrtrappan. Tidigare var vår entré mer rak i kanterna vilket gjorde att man sneddade över gräsmattan. Alltså helt galet. Tänk på att bygga gångarna i din trädgård utefter hur ni går. En trädgård ska både vara vacker och praktiskt. Längst bort ser ni vår grind med rosspaljé som förhoppningsvis kommer komma upp en bit i år. Antar att ni är nyfikna på hur det såg ut före?? Okej då, här kommer en bild!

Vår trädgård och entré före vi gjorde om den.

Önskar er en fin onsdag! Ikväll vankas det utgång med bästa tjejerna!

Kram på er,
Jannice

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00