Tips – hudfärgade skor

20130712-080700.jpg

Idag bjuder jag på mitt absolut bästa färg-och stiltips!! Hudfärgade pumps/höga klackar! Alltid lika snyggt att matcha med oavsett om det är till en färgglad klänning, eller som här, till marinblått! Och det bästa: skornas färg gör att dina ben ser längre ut då ingen linje uppstår (kontrast mellan huden och färgen på skon). Kolla in Jennifer Aniston och andra korta pinglor, de kör ofta hudfärgade klackar! Och att komma upp en bit på foten ger automatisk en snyggare siluett.

Jag är själv 172 cm men använder mina jämt om det vankas trevligheter! Jag tycker öven färgen gör sommaroutfiten mer classy.

20130712-085031.jpg

Ja ni ser ju. Det är tur jag inte gör det här med färg & stilinlägg för ofta! Det tar sin lilla tid att fota, men många skratt blir det! Och vad gör man inte för att tillgodose era önskemål!

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Inköpsställen: På bilden är jag i Norra Hamnen här i Helsingborg på middag med tjejerna. T-shirt Holy Sally. Marinblå och vitprickiga jeans MQ. Kavaj och skor, H&M. Väskan är köpt i Paris.

 

 1. Hej,

  Fantastiskt fina skor, inspirerade mig till köp 🙂

  Sitter och ska klicka hem dom, men vilken storlek ska jag ta, hur är de i storlekarna?

  Tog du din vanliga storlek eller behöver jag gå upp en strl?

  Svårt för att köpa skor på nätet, men jag tror minsann att jag måste denna gång. Ser underbara ut!

  Tack för en lovely blogg. Tittar in varenda eviga dag till dig 🙂

  Du är en sann inspiration!

  1. De är vanliga i strl. snarare lite stora. kramar jannice

 2. Älskar verkligen din blogg! Så inspirerande!! I morgon åker jag och min lilla familj på en minisemester till dina trakter. Vad får jag inte missa? Har noterat Magasin36 och Enkla ting, men mer då? Bra butiker och bästa stranden? Det blir nog en tripp till köpenhamn också, jag älskar Danmark.

  Kramar

  1. Hej söta du! Är jag sent på det? Norra hamnen, äta på sillen makrillen, Råå:), butikerna style&living , zebra, cirkus , tofsa&ting, Lasse rökare, Veras Deli. Kram jannice

 3. Har också ett par hudfärgade med kilklack, älskar dem! Det var en väldigt charmig bild på dig tycker jag 🙂

  kram /iris

 4. Sara skriver:

  Hej, jag har precis som du en underbar ragdoll. Hur har du anpassat inredningen efter Bosse, med klösträd, kattlåda, mat-/vattenskålar och så vidare? hade varit super kul med ett special katt-inlägg 🙂 älskar din blogg och har börjat läsa om feng shuins intressanta värld. kram

  1. sanningen är den att jag inte har anpassat det alls. De vill ju ha kattlådan på en lugn plats så vi har den källaren ihop med klösbrädan. kramar Jannice.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..