Vår trädgård blommar

Just nu blommar vår trädgård för fullt. För att bara vara 1 år gammal, måste jag säga att jag är överväldigad över hur bra det tagit sig. Men så tog vi också hjälp, köpte bra rejäla plantor och faktum är att det är bara en ynka liten malva som inte överlevde denna kalla vinter. Budlejan bakom staketet lockar åt sig fjärilar och är nu till och med högre än våra ecalyptusvideträd.

Ännu en ljuvlig sommardag! Makalöst vilket väder vi har haft denna semester! En dag regn och det går verkligen inte att klaga på, men nu börjar det bli torrt i trädgården. Har börjat morgonen med att hänga ut tvätten och sitter nu och jobbar undan några mejl. Bara en liiten liiiten stund! Sedan blir det till att vattna lite, knipsa överblommade blommor, 11-kaffe i trädgården (ett härligt gammaldags ord), tur till stranden och  så glass nere vid hamnen, inte att förglömma.

Många har undrat över stenen vi har på vår ”caféuteplats”. Det är små, små dekorationssten (sjösten) som är rundade och mjuka att gå på. Sådana man har när man gör blomsterarrangemang.

Bilder: Simplicity

Färgen på våra fönster och vårt staket får jag också mycket frågor om. Det är en så kallad Skagengrön, den är köpt från Fired Earth och heter Opal green.

Önskar er en fin lill-lördag! Hoppas ni njuter av sommaren oavsett om ni är på jobb, på stranden eller i hängmattan.

Kramar Jannice