ANNONS

Det där med Feng Shui…

/

Fick de här pressbilderna skickat till mig och tyckte de kunde vara ett perfekt exempel på att förklara skillnaden med en inredning som är i balans.  Ovanstående bild innehåller i princip bara metallelement. Allt är vitt och yin. Svalt, men tänk hur det hade känts att vistas där en vinterdag när det är lika vitt, kalt och kallt ute? Kanske inte så ombonat och mysigt?

Pressbilder: Bemz

Med små medel har man här fått in träelement i form av växter i fönstret och det gröna nattduksbordet. Vattenelementet hittar vi i de blå kulörerna, eld från de orangea, röda och gula färgerna. Jorden finner vi i den ockragula tapetremsan på väggen (både i färg och form) vilket gör stor skillnad för rummet. En matta nedanför fotändan hade gjort susen och lugnat rummet ytterligare.

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00